The Say Something Poster Project

Have it Heard.Elk jaar heeft The Say Something Poster Project een wedstrijd voor de meest spraakmakende poster voor The Home for Little Wanderers in Boston. Op het blog van Jason Stevens staat waarom hij zich daar hard voor maakt.

Uiteraard zijn er ook in andere landen (zelfs een heel stuk dichterbij…) gelijksoortige projecten & acties hard nodig. Ik vond dit een mooie start om ook dichterbij huis op zoek te gaan naar andere projecten die ik met een posterontwerp, huisstijl of andere grafische ondersteuning in de schijnwerpers kan zetten en helpen uitdragen waarom ze de aandacht & steun verdienen die ze nodig hebben.

Mijn motivatie voor juist dit posterontwerp is dat “a strong personality is built on what you believe is best. Follow your dreams, don’t take things for granted just because they tell you to. Grow from what you learn. Don’t just use your voice to get things heard, have why you do it speak for itself!”

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om in jezelf te geloven en uiteindelijk te doen wat je Wilt in plaats van alleen te doen wat je Moet… Of, om nog maar eens de quote van Simon Sinek te hertalen: het gaat er niet om Wat je doet, maar Waarom!

Dus stem op mijn poster in The Say Something Poster Project! Klik op de afbeelding om naar mijn ‘voting page’ te gaan. Daar kun je uiteraard ook nog andere inzendingen bekijken.

UPDATE Inmiddels is de eerste ronde voorbij en kan er niet meer online gestemd worden. Ik wil graag alle stemmers bedanken voor hun steun, want ook dit project heeft weer een hoop in gang gezet en, hoewel de tweede ronde niet gehaald is, mij op mooie ideeën gebracht!